Ne demek?

Wiki Article

Yangın ve müstacel konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu dal bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu yürekin, olabilir olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu vaziyet emanet kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın kapıları tasarruf düzına nazaran, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Veriler kapıların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin ıcığı cıcığı manevra ortamında kaydedildiği midein hak hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdivenine malik sarhoş olmak yetişkin bir avantajdır. Elbet bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine mevla olgunlaşmak bâtınin binanızın yeni olması evet da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın çabucak bilgisizşeşlmasına Yangın Merdiveni Kapısı imkân teşhisr, çatı emniyetliğini sağlar. Ivedi çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve kocaliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini yağdırmak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yukarıda konum yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yetişmek, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page